Loopbaancoaching

Onderneem actie in je loopbaan

_DSC5892

Op onderzoek in jouw loopbaan

Loopbaancoaching is een vorm van persoonlijke ontwikkeling om doelgericht aan de slag te gaan met jouw loopbaanvraag.

Mijn coaching is altijd op een plek waar jij je goed voelt. Een goed gesprek kan bij jou thuis, op het werk, in mijn praktijk in gent, een gezellige plek buiten of via Skype, Zoom, FaceTime… Iets wat voor jou werkt en goed voelt.

Samen bespreken we waar je nu staat en wat jij wilt veranderen. Met een open blik en zonder oordeel bespreken we jouw passie, doelen en uitdagingen om daar meer mee te kunnen doen.

Vanuit hier werken we aan een realistisch ontwikkelingsplan dat je zal helpen in het bereiken van een duurzame verandering.

4 stappen binnen mijn loopbaancoaching

Coaching is altijd maatwerk aangezien niemand exact hetzelfde is. Mijn loopbaancoaching traject verloopt meestal volgens 4 stappen: 

1. Gratis kennismaking​

Coaching is altijd maatwerk aangezien geen niemand exact hetzelfde is. Daarom is het heel belangrijk dat we elkaar vinden in wat jij wil bereiken en in wat ik jou kan bieden. 

2. De loopbaangesprekken

Afhankelijk van jouw behoefte hebben we een aantal gesprekken. Hierin zitten momenten van intake, verdieping en verder blikken. De gesprekken worden gespreid over een periode die passen in jouw agenda.

3. Persoonlijk ontwikkelingsplan

Op een bepaald moment heb je voldoende handvaten om zelf verder te gaan. Dat is wanneer jij de indruk hebt dat jouw behoefte is vervuld. Op basis van onze gesprekken heb je een persoonlijk actieplan met acties, doelen en ambities waar je mee aan de slag kunt.

4. Nazorg en opvolging​

Als jouw coachingstraject is afgerond zitten we na een afgesproken periode samen. Hierbij kijken naar jouw huidige situatie en eventuele vragen die jij nog hebt.

Wat kost loopbaancoaching?

Loopbaancoaching kan met en zonder VDAB loopbaancheques.

Coaching zonder loopbaancheques​​

Zonder loopbaancheques sta je zelf in voor de volledige kosten van het coachingstraject. Het voordeel is dat je niet beperkt bent tot het opnemen van maximaal 7 uur en dat de opbouw en spreiding daarvan niet moet voldoen aan de voorschriften van de VDAB. Wie dus niet in aanmerking komt voor de cheques of nadien extra coaching wil kan dat zo.

Je hoeft het niet altijd meteen te weten. Daarom werkt ik naast eenmalige sessies ook met een trajectpas. Je betaalt hierbij voor 5 of 10 sessies, die je kan inzetten zoals het voor jou past. 

Tarieven zonder loopbaancheques
1 uur coaching: € 75 per uur 
5 uur coaching trajectpas: € 350 (€25 korting)
10 uur coaching trajectpas: € 700 (€50 korting)

* De genoemde tarieven zijn inclusief 21% btw

Coaching met VDAB loopbaancheques

Met loopbaancheques betaal je een klein deel van de loopbaancoaching zelf. De rest van de coaching wordt betaald door de overheid als je dit bij een erkend loopbaancentrum volgt. Wastijn is aangesloten bij Loopbaancentrum Facet en voldoet hierbij aan de VDAB voorwaarden.

Tarieven met loopbaancheques
Je kan 2 VDAB loopbaancheques aankopen voor 45 euro:

4 uur coaching – eerste cheque
3 uur coaching – tweede cheque

Bekijk de video hieronder voor meer uitleg over de loopbaancheques.

Ontdek loopbaancoaching via VDAB

Loopbaancoaching is gesubsidieerd via de VAB

Ervaringen & getuigenissen

5/5

"Ik voel me gelukkiger en vind opnieuw plezier in mijn job"

Als pas afgestudeerde werd ik leidinggevende. Na een jaar voelde ik me moe en uitgeput. Ik had stress en worstelde met alle verwachtingen. Het woog op mijn relatie met partner en kind. In coaching vond ik een veilige omgeving, uitlaatklep en ontdekte ik wat ik ‘moest’ doen. Ik voel me gelukkiger en vind opnieuw plezier in de job.

— Celine H. (lid middenkader welzijnsorganisatie)

5/5

"Bruikbare tips die ik meteen in de praktijk kon omzetten"

Ik stond aanvankelijk wat weigerachtig tegenover coaching (vanuit het idee: dat heb ik toch niet nodig) maar ben er dan via via ingerold. Wat een inzichten heb ik daaruit meegenomen. Bert gaf echt bruikbare tips die ik meteen in de praktijk kon omzetten en die enorm hielpen. Ik voelde snel verandering.

— Tom Knudde

Gratis kennismaking

Het kiezen van een coach is heel persoonlijk. En het is niet altijd makkelijk om aan jezelf toe te geven dat je misschien dat extra steuntje kan gebruiken.

Om vrijblijvend te kijken of mijn loopbaancoaching bij jou past, bied ik een gratis eerste kennismaking aan. In dit gesprek kunnen we samen jouw vraag bespreken.

Je kan me bellen, een e-mail of een bericht sturen. Wat voor jou het beste voelt. Ik neem daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Erkend coach & trainer

Specialisatie als
Loopbaancoach

Gecertifieerd bij Yourcoach

Specialisatie als
Stress- en Burn-Out Coach

Gecertifieerd bij Yourcoach

Specialisatie als
systemisch coach

Gecertifieerd bij de Interactie-Academie

Aangesloten bij
Loopbaancentrum Facet

Ik maak deel uit van het Loopbaancentrum Facet en kom dus ook in aanmerking voor de Loopbaancheques van de vdab.

Lid European
Mentoring & Coaching Council

Ik ben lid van het EMCC netwerk België en Europa en ik onderschrijf verbind me daarbij tot hun deontologische code.